raymond van elburg

Raymonds muzikale CV

Rond mijn 16e had ik mijn eerste optredens in de lokale hotels op Curaçao waaronder het toenmalige Hilton en het Holiday Inn Hotel. In die periode nam ik 2 maanden zangles in New York en combineerde dit met een baan als koerier in het centrum van New York. Na het einde van mijn middelbare school op Curacao, ging ik opnieuw naar de Verenigde Staten.

Op het Saddleback College in Californië (ten zuiden van Los Angeles), nam ik als hoofdvak zang lichte muziek, gecombineerd met muziektheorie / piano / geluidstechniek / dans.
Enkele jaren later verliet ik Californië en kwam naar Nederland, waar ik mijn muziekstudie voortzette aan het Rotterdams Conservatorium. Tijdens die periode begon ik met medestudenten een band en wij speelden door het hele land en ook in België en Duitsland. Als leadzanger werkte ik samen met een drummer, bassist - en toetsenist en vaak ook met meerdere musici. Ons repertoire bestond uit pop, jazz, country en Zuid-Amerikaanse muziek. Wij speelden op huwelijksfeesten, recepties, schepen en hotels en werden gewaardeerd voor ons all-round repertoire en muziek-stijlen. Het vermogen om ons aan te passen aan de verschillende omstandigheden, thema's en gezelschappen, speelde een grote rol in ons succes.

Lees verder...