raymond van elburg

Raymonds muzikale CV (2)

Later ging ik naar de Academie van Lichte Muziek in Hilversum (A.V.L.M: Academie Voor Lichte Muziek, een 2 jarige opleiding opgericht en toen ook geleid door John de Mol Sr.) In de loop van de jaren mocht ik ook vele malen als zanger in opname en TV studio's werken als backingvocalist om Nederlandse en Internationale artiesten te begeleiden. Enkele mensen en organisaties met wie of waarvoor ik gewerkt heb: Tony Eyck, de Skymasters, Joop van den Ende Producties, Endemol Entertainment, Bart Peeters, Andre van Duijn,  Joe Bourne, Robert Long, Ted de Braak, Ron Brandsteder, Anita Meijer, Engelbert Humperdicnk, Leo Sayer, Lee Towers (AHOY) en meer.

Verder werkte ik met mijn band en solo in vele hotels inclusief: Hotel Huis ter Duin te Noordwijk, Hotel Des Indes in Den Haag, vooral ook tijdens de Kerst en de Oud & Nieuw diner dansants met een uitgebreid Kerstrepertoire.

De Golden Tulip, Bilderberg & Holiday Inn Hotels, het Grand Hotel Krasnapolsky, het Kurhaus en restaurant-hotel De Beukenhof in Oegstgeest

Officiële & privé feesten voor stafleden van o.a. KLM, BP, Shell, ABN AMRO & Ambassades, residenties van Ambassadeurs. Lustrum Lions Clubs Nederland.

Provinciale Staten in Den Haag. Jaarbeurs in Utrecht. Div. landgoeden, kastelen (kasteel De Hoge Vuursche) en World Trade Centers.  Zeil-, golf-, tennis- & hockeyclubs. Kiwanis, Rotary & Lions Clubs.

International Space Transport Association, Beachclub "Miljonairs" en het DeLaMar Theater. Optreden en duet met Laura Fygi tijdens een KIKA vip-diner (met Ali B. & Mart Smeets) 

Richard Branson